середа, 28 березня 2012 18:38

"Металіст" забиває багато голів" - наставник "Спортинга"

"Металіст" забиває багато голів" - наставник "Спортинга"
Рікарду Са Пінту вірить у свою команду ФОТО: Reuters

Головний тренер португальського "Спортинга" Рікарду Са Пінту зізнався напередодні матчу Ліги Європи з українським "Металістом", що усвідомлює силу суперника і в той же час вірить в готовність його підопічних до майбутнього протистояння.

У четвер команди проведуть першу гру чвертьфіналу турніру в Лісабоні. У поточному розіграші Ліги Європи португальці не програли жодної гри на рідному стадіоні "Жозе Алваладе", добившись шести перемог з різницею м'ячів 10-2. Харківський клуб в цьому розіграші ще не був битий на виїзді: п'ять перемог і одна нічия при різниці 17-3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вольфганг Штарк розсудить "Металіст" і "Спортинг" у першій грі Ліги Європи

"Спортинг" - єдина команда і всі гравці готові до матчу, - наводить слова Са Пінту офіційний сайт українського клубу. - Ми граємо практично кожні три дні. Ми багато тренуємося і намагаємося бути в хорошій формі. Так, ми краще граємо вдома, але на виїзді ми також будемо намагатися перемагати. Я думаю, що у "Металіста", як і в інших команд, які дійшли до цієї стадії, немає слабких місць. Ми налаштуємося на завтрашню гру".

На думку фахівця, його команда "підготовлена і фізично, і морально", буде "грати зібрано і спокійно". "Команда готова грати в наш сильний футбол", - додав португалець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга Європи. "Металіст" зіграє з кривдником "МанСіті" - результати жеребкування 1/4 фіналу

"Я вірю в свою команду і вважаю, що вона готова. Наш суперник добре грає в атаці і забиває багато голів. В минулому матчі вони виграли в "Олімпіакоса". Багато матчів "Металіст" провів, програючи по ходу матчу, але потім відіграючись, і підсумковий рахунок був на їх користь", - підсумував Са Пінту.

Матч "Спортинг" — "Металіст" пройде 29 березня, о 22:05. У прямому ефірі поєдинок покаже канал "2+2".

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" забиває багато голів" - наставник "Спортинга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути