субота, 24 березня 2012 21:42

"Я сиджу і рахую українців" - Маркевич

"Я сиджу і рахую українців" - Маркевич

Наставник "Металіста" Мирон Маркевич не побачив ні класу, ні світлих плям у своєї команди в матчі з "Арсеналом". Про це він сказав на післяматчевій прес-конференції.

"Такі матчі потрібно швидше забувати. Напевно, накопичилася втома і це відчувалося. На жаль, жодного світлої плями я у своїй команді не побачив, - сказав Мирон Богданович. - Але так буває, і від цього нікуди не дінешся. Єдиний сплеск був за рахунку 0:2, команда почала рухатися, забила два голи і могла ще забити. На жаль, зламався Пшеничних, а у нас просто не було захисників, напевно, це все і вирішило. "Арсенал" зіграв у свою силу, господарі знайшли моменти і забили. Ще раз повторюся, сьогодні у нас не було команди".

У найближчий четвер на "Металіст" чекає перший матч ? Ліги Європи проти "Спортінга".

"Звичайно, підсвідомо берегли сили і від цього не дітися. У нас був дуже насичений графік. Багато емоцій і сил залишили в Греції. Плюс був непростий поєдинок з "Карпатами". От сьогодні це якоюсь мірою і позначилося. Але все одно потрібно виходити і грати за рахунок класу, якщо хочеш зберегти сили. А сьогодні і класу я ніякого не побачив за винятком відрізка в 10 - 15 хвилин", - додав наставник харків'ян.

"У нас ліміт і тренер не може поставити ту команду, яку хоче. Я не можу поставити найсильніших, тому що є ліміт. Я сиджу і рахую українців... Зрозуміло, що в Португалії ми будемо грати по-іншому, адже ви самі побачили провали в центрі поля. Така ситуація", - зазначив Маркевич.

"Команда сьогодні не грала і я це визнаю. Чия в цьому вина? Гру програє тренер. Але добре, що це сталося сьогодні", - резюмував головний тренер "Металіста".

Нагадаємо, 24 березня в рамках 24 туру УПЛ харківський "Металіст" на виїзді програв київському "Арсеналу" з рахунком 2:4.

Зараз ви читаєте новину «"Я сиджу і рахую українців" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути