Ексклюзиви
четвер, 24 травня 2007 17:51

Шандор розсудить кубковий фінал між "Шахтарем" і "Динамо"

 

Фінальний поєдинок Кубка України 2006/07 між "Динамо" і "Шахтарем" обслуговуватиме суддівська бригада арбітрів на чолі з львів"янином Андрієм Шандором, 41 рік. Асистентами арбітра будуть Андрій та Едуард Валенко (обидва - Львів). Четвертий арбітр Юрій Мосейчук (Чернівці). Делегат ФФУ Костянтин Віхров (Київ), інспектор матчу Мирослав Ступар (Івано-Франківськ), повідомляє www.sport.com.ua.

Попередні два фінали обслуговували іноземні арбітри. Зарубіжний служитель феміди міг би працювати і на недільному матчі, розповів Голова комітету арбітрів Федерації футболу України Віктор Дердо:

- Гірники звернулись до нас з відповідним проханням, динамівці також не були проти призначення іноземця з еліт-групи УЄФА. Ми відразу розіслали листи в національні федерації країн, де є такі рефері. Зокрема, до Англії, Німеччини, Голландії, Данії та Бельгії. Останні навіть не відповіли, інші опинилися задіяні в зустрічах своїх внутрішніх турнірів або в заходах місцевих суддівських комітетів. Італійці запропонували рефері з їх другої групи УЄФА, проте це не відповідало запиту наших клубів.

Отже, враховуючи брак часу, який залишився до фіналу, нам потрібно було ухвалювати рішення. Вибирали з наших провідних арбітрів, які мають статус ФІФА. Всім вимогам відповідали двоє - одесит Віталій Годулян і львів"янин Андрій Шандор. Перший проводив матч між "Шахтарем" і "Динамо в рамках чемпіонату, тому кубковий фінал довірили Шандору.


Зараз ви читаєте новину «Шандор розсудить кубковий фінал між "Шахтарем" і "Динамо" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути