пʼятниця, 14 вересня 2007 17:55

Руні повертається на поле раніше терміну лікування

Форвард збірної Англії та "Манчестер Юнайтед" Уейн Руні повністю відновився після перелому однієї з кісток ступні, отриманого ним 12 серпня. Нападаючий потрапив в заявку "МЮ" на матч чемпіонату Англії проти "Евертона" і може вийти на полі вже в суботу 15 вересня, повідомляє Лента.Ру.

Руні травмував ногу в матчі першого туру першості прем"єр-ліги з "Редінгом" (0:0). Лікарі припускали, що відновлення займе від півтора до двох місяців, проте одужання пішло швидше. Головний тренер "МЮ" сер Алекс Фергюсон не став обіцяти, що він обов"язково випустить Руні на полі в грі з "Евертоном", але відзначив, що його участь в матчі цілком ймовірна.

В середу 19 вересня "Манчестер Юнайтед" проведе перший матч групового турніру Ліги чемпіонів сезону-2007/08 проти португальського "Спортинга". Зустріч відбудеться в Лісабоні.

Окрім Руні, в грі з "Евертоном" зможе взяти участь дискваліфікований до того Кріштіану Роналду. Півзахисник Даррен Флетчер отримав травму в матчі за збірну Шотландії і вибув приблизно на півтора місяці. Також продовжує лікування Джон О"Ши.

Зараз ви читаєте новину «Руні повертається на поле раніше терміну лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути