четвер, 04 серпня 2011 10:49

"Рубін" відправив "Динамо" у Лігу Європи
12

Фото: rubin-kazan.ru

Казанський "Рубін" і в повторному матчі здобув перемогу над київським "Динамо". Матч у Казані між цими командами завершився перемогою рубінових з рахунком 2:1.

Перший гол в матчі був забитий на 19-й хвилині. Касаєв перехопив м'яч на лівому фланзі, втік від суперника до штрафного майданчика і практично від її лінії щільно пробив по воротах; Шовковський у падінні відбив м'яч, але практично перед собою, і першим до футбольного снаряду встиг Дядюн, який впевненим ударом відправив м'яч у сітку воріт.

Другий гол був забитий на 87-й хвилині. "Рубін" швидко розіграв стандарт біля самого кордону чужого штрафного майданчика; Натхо зробив передачу на Нобоа, Крістіан пробіг уздовж бічної лінії карної площі, виконав простріл до центру, і там Медведєв, випереджаючи захисника, відправив м'яч у сітку воріт.

На 92-й хвилині забутий захисниками Олег Гусєв отримав м'яч у правому куті штрафного майданчика після навісної передачі від центру лінії, змістився трохи ближче до воріт і потужним ударом з невеликим рикошетом від правої штанги вразив кут воріт Сергія Рижикова. Однак на більше киян не вистачило.

Ліга чемпіонів

3-й кваліфікаційний раунд.

Матч

"Рубін" (Казань, Росія) - "Динамо" (Київ, Україна) - 2:1

Голи: Дядюн, 19 (1:0); Медведєв, 87 (2:0), Гусєв, 90 +2 (2:1).

Перший матч: 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" відправив "Динамо" у Лігу Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути