середа, 03 серпня 2011 21:51

"Перемагають ті, хто забивають" - Сьомін

"Перемагають ті, хто забивають" - Сьомін

Невдала гра в обороні та погана реалізація гольових моментів перешкодили київському "Динамо" пройти в наступний раунд Ліги чемпіонів, заявив головний тренер команди Юрій Сьомін після матчу з казанським "Рубіном".

У матчі третього раунду кваліфікації, який пройшов у Казані, "Рубін" переміг "Динамо" з рахунком 2:1. Казанці виграли і першу зустріч (2:0), що принесло їм успіх у протистоянні.

"Цей матч ми значно краще провели, ніж той в Києві, але нереалізація моментів і безглузді помилки ... Дві ситуації - і пропустили два голи. Потрібно було атакувати більше, для "Рубіна" ситуація була простішою, і казанці змогли домогтися успіху", - сказав Сьомін після гри журналістам.

За словами тренера "Динамо", "Рубіну" було простіше збудувати план на гру завдяки перемозі в першому матчі.

"Перемагають ті, хто забивають. Результат першого матчу вплинув на ситуацію в другій грі. На ведення гри. Переломним став перший гол. Що тут, що в Казані. Ми забили гол, який не зарахували, був складний епізод з Брауном (Ідейє) у штрафному майданчику. У нас було багато моментів", - зазначив тренер киян.

Сьомін розповів, що не звинувачує захисника Даніло Сілву у першому голі, який був забитий після його помилки в центрі поля.

"Можна критикувати всіх і вся, зараз мене запитають про іншого гравця, що б я з ним зробив. У нас є такий гравець, будемо з ним працювати", - заявив російський фахівець.

Динамівці продовжать виступи в Лізі Європи: київський клуб візьме участь у відбірковому раунді цього турніру.

Зараз ви читаєте новину «"Перемагають ті, хто забивають" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути