середа, 03 серпня 2011 10:10

"Потрібно просто зіграти у футбол" - Шовковський

"Потрібно просто зіграти у футбол" - Шовковський

Футболісти київського "Динамо" зможуть вийти в наступний раунд кваліфікації Ліги чемпіонів, якщо правильно налаштуються на матч-відповідь третього кваліфікаційного етапу з "Рубіном", заявив воротар української команди Олександр Шовковський на прес-конференції.

26 липня "Рубін" здобув перемогу над срібним призером чемпіонату України в Києві з рахунком 2:0. Щоб пройти в наступну стадію кваліфікації ЛЧ, команді Юрія Сьоміна необхідно забивати в Казані тричі.

"У футбол добре грати, коли все йде гладко. У команді робоча атмосфера, потрібно взаєморозуміння, єдність, щоб пройти "Рубін". Потрібно щоб всі хлопці були єдиним цілим - від тих, хто вийде на поле до тих, хто буде в запасі. Потрібно виходити і грати, а результату домагатися своїм прагненням і бажанням", - сказав Шовковський журналістам.

За словами Шовковського, у "Динамо" є шанси на підсумкову перемогу над "Рубіном", незважаючи на дефіцит у два м'ячі перед другим матчем.

"Футболісти "Динамо" прекрасно знають, в якій ситуації вони знаходяться. Завтра потрібно просто зіграти у футбол. Історія показує, що вийти в наступний раунд, маючи в запасі мінус 2 м'ячі, можна", - зазначив воротар киян.

Як сказав Шовковський, у матчі українська команда постарається уникнути помилок, які завадили їм у домашній грі.

"Після матчів ми завжди говоримо один з одним, як би не зіграла команда. Поразки від перемог потрібно відрізняти, є мета, до якої ми рухаємося. Ми завжди розбираємо свої ігри, підкреслюємо акценти на помилках і намагаємося їх виправити", - додав 36-річний уродженець Києва.

Матч "Рубіна" і "Динамо" відбудеться в Казані 3 серпня. Початок зустрічі о 19.00 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «"Потрібно просто зіграти у футбол" - Шовковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути