четвер, 04 серпня 2011 09:33

"На даний момент - це максимум київського "Динамо" - Гусєв

"На даний момент - це максимум київського "Динамо" - Гусєв

Гравці київського "Динамо" зробили все можливе для того, щоб перемогти футбольний "Рубін" і вийти в наступний раунд Ліги чемпіонів, заявив півзахисник команди Олег Гусєв.

У другому матчі 3-го відбіркового раунду київське "Динамо" програло "Рубіну" в Казані з рахунком 1:2. За сумою двох зустрічей казанці перемогли з рахунком 4:1.

"Всі бачили, що хлопців немає в чому дорікнути, але, напевно, на даний момент - це максимум київського "Динамо". Ми старалися, створили багато моментів, але не змогли їх реалізувати", - зазначив Гусєв в бесіді з журналістами.

Він поскаржився на те, що не зарахований гол, забитий киянами з офсайду у першому таймі, міг вплинути на результат зустрічі.

"Якщо б у першому таймі арбітр зарахував мій гол, гра пішла б по-іншому. "Рубін" боявся б, а так казанці розслаблено себе відчували, були спокійними. Хоча на початку другого тайму ми придавили, і суперники трошки розгубилися. Шкода, що не забили", - сказав гравець.

Після поразки від "Рубіна" київське "Динамо" потрапило в останній відбірний раунд Ліги Європи. Жеребкування пройде 5 серпня і почнеться о 14:30 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «"На даний момент - це максимум київського "Динамо" - Гусєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути