четвер, 04 серпня 2011 08:48

Після "Динамо" "Рубін" хоче зіграти з "Арсеналом"

Після "Динамо" "Рубін" хоче зіграти з "Арсеналом"

Головний тренер казанського "Рубіна" Курбан Бердиєв хотів би, щоб в останньому (четвертому) кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів його команда зустрілася з лондонським "Арсеналом", пише видання "Советский спорт". "Для вболівальників це буде здорово", - сказав Бердиєв після перемоги над київським "Динамо" у третьому кваліфікаційному раунді.

Окрім "Арсеналу" суперником "Рубіна" може стати німецька "Баварія", іспанський "Вільярреал", італійський "Удінезе" або французький "Ліон". Жеребкування раунду плей-офф Ліги чемпіонів пройде 5 серпня і почнеться о 13:00 за київським часом.

3 серпня "Рубін" на своєму полі в матчі-відповіді переміг київське "Динамо" з рахунком 2:1, а за сумою двох зустрічей виграв з рахунком 4:1. На післяматчевій прес-конференції Бердиєв назвав "Динамо" сильним суперником: "Якщо хтось думає, що кияни зіграли слабо, він помиляється".

Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін сказав, що матч з "Рубіном" його команда провела набагато краще, ніж перший. За словами Сьоміна, динамівців підвела погана реалізація гольових моментів і безглузді помилки в обороні.

Після поразки від "Рубіна" "Динамо" потрапило в останній відбірний раунд Ліги Європи. Жеребкування пройде 5 серпня і почнеться о 14:30 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Після "Динамо" "Рубін" хоче зіграти з "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути