пʼятниця, 11 травня 2018 12:14

"Роздавати солодких півників" - у "Зорі" дали пораду "Шахтарю"

Генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов зачепив тему "Шахтаря", якому луганці в 30-му турі УПЛ на останніх хвилинах поступилися - 1:2.

"Здивувало і порадувало те, як стадіон підтримував "Зорю", як не один раз вболівальники в єдиному пориві скандували: "Зоря", "Зоря"... І посміхнувся, як в ці моменти диктор на стадіоні, а режисер і коментатор в ефірі намагалися заглушити це скандування.

Ну, не вдається "Шахтарю" стати "народним клубом. І це не дивлячись на вогняні шоу, роздачу безкоштовних квитків і чаю. Даю безкоштовну пораду: треба спробувати роздавати солодких півників на паличці.

Один з шахтеровскіх ботів під одним з моїх постів написав про заслуги Фонсеки в Португалії, але для мене більш поважним прикладом є робота Санжара. Вивів команду у прем'єр-лігу, потім в єврокубки і це все при найжорстокішому кадровому і фінансовому дефіциті.

А всі найбільш значущі ігрові та фінансові результати "Шахтаря" пов'язані з ім'ям Луческу. Це він привів Фернандіньо, Вілліана, Дугласа Косту, Тейшейру, Фреда, Ісмаїлі. П'ятеро з них стали гравцями збірної Бразилії. Та й чемпіонство він вигравав у боротьбі з "Динамо", у якого не було нинішніх проблем, а були ще "Дніпро" і "Металіст".

Тепер про горезвісний каналі (так і хочеться прибрати букву). Повністю згоден з Вернидубом в тому, що вони перетворилися на засіб пропаганди, при цьому завдає шкоди в тому числі і "Шахтарю". Передачу "Великий футбол" пора перейменувати у "Великий Шахтар", - написав Рафаїлов на своїй сторінці у Facebook.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс давав "Зорі" шалену суму за відбір очок у "Шахтаря"

Зараз "Зоря" перебуває на 4 сходинці в турнірній таблиці УПЛ, на 2 бали відстаючи від "Ворскли".

Зараз ви читаєте новину «"Роздавати солодких півників" - у "Зорі" дали пораду "Шахтарю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути