вівторок, 11 грудня 2007 16:31

Російський футбольний союз сподівається на поблажливість до Аршавіна

Російський футбольний союз сподівається, що УЄФА пом"якшить покарання капітанові збірної Росії Андрію Аршавіну, який був вилучений з поля на 84-ій хвилині останнього відбіркового матчу чемпіонату Європи проти збірної Андорри за умисний удар суперника.

- РФС відправив до УЄФА лист, в якому звертається увага на те, що Аршавіна провокували впродовж всього матчу. Порушення правил, яке привело до вилучення, було викликано низкою провокацій. На підставі цього РФС просить пом"якшити покарання, - повідомив керівник прес-служби РФС Андрій Малосолов.

Форма покарання для форварда пітерського "Зеніту" буде визначена 13 грудня на засіданні контрольно-дисциплінарного комітету УЄФА. Тривалість дискваліфікації складе від одного до трьох матчів, яку Аршавін відбуватиме під час перших матчів чемпіонату Європи, оскільки на товариські матчі покарання не розповсюджується. Якщо термін дискваліфікації буде максимальним, то у випадку, якщо збірна Росії не подолає стадію групового турніру, Аршавін на Євро-2008 не зіграє, повідомляє www.euro-football.ru.
Зараз ви читаєте новину «Російський футбольний союз сподівається на поблажливість до Аршавіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути