пʼятниця, 12 лютого 2010 09:16

Російські футболісти побили українського арбітра (ВІДЕО)

Російські футболісти побили українського арбітра (ВІДЕО)

Те, що трапилося позавчора ввечері (середа, 10 лютого) на полі Papillon Sport Center в Белеку, інакше як беззаконням не назвеш. "Відзначилася" команда "Анжі" (Махачкала).

Дагестанський клуб проводив спаринг-матч з болгарською "Славією", а судити гру довірили донецькій бригаді суддів на чолі з Дмитром Жуковим. Українські судді Прем"єр-ліги знаходяться нині на зборах в Белеку і щодня судять матчі за участю команд, що знаходяться на зборах.

У ході матчу представники "Анжі" неодноразово висловлювали претензії в адресу суддів, а коли Жуков вилучив з поля гравця росіян Магомедова (син президента клубу, до речі), ті як з ланцюга зірвалися. Один з керівників клубу не своїм голосом кричав Магомедову, який залишав поле: "Засади йому!", провокуючи гравця на кулачний бій з рефері.

А коли резервний арбітр Юрій Можаровський спробував заспокоїти представника Махачкали, той обклав його матом і ледь не накинувся з кулаками. Було помітно, що гравці "Анжі" не намагалися вплутатися в конфлікт, але на це їх спровокували власні керівники.

Дагестанці спочатку спроектували свою агресію на болгарську команду, яка вирішила залишити поле. У цій ситуації Жуков на 60-ій хвилині ухвалив рішення зупинити гру за рахунку 2:1 на користь "Славії". На полі вибігли представники дагестанців, один з яких ударив суддю в груди. Також Жукова вдарив один з гравців "Анжі".

Пізніше три представники "Анжі" увірвалися в суддівську роздягальню, але конфлікт вдалося погасити.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Російські футболісти побили українського арбітра (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути