четвер, 11 лютого 2010 16:20

Німецький футбольний арбітр домагався своїх колег

Німецький футбольний арбітр домагався своїх колег

Член суддівського комітету федерації футболу Німеччини Манфред Амерелл підозрюється в сексуальному домаганні по відношенню до своїх колег. Про це повідомляють німецькі ЗМІ.

Сам 62-річний Амерелл, який свого часу також обслуговував футбольні матчі в якості арбітра, природно, заперечує всі звинувачення, називаючи їх "такими, що не мають під собою ніяких підстав", "дурними" і "сміхотворними".

Після того, як Манфред завершив кар"єру судді, він активно працював у суддівському комітеті та в його обов"язки входило призначення суддів на ігри Бундесліги, а також надання підтримки "підростаючому поколінню" арбітрів.

Але останнім часом гер Амерелл відійшов від справ, мотивуючи це погіршенням стану свого здоров"я.

Як стверджує, зокрема, Frankfurter Rundschau, у федерацію футболу Німеччини (DFB) надійшла заява від "молодих рефері", які обурені поведінкою і методами роботи свого старшого колеги.

У зв"язку з цим зараз проводиться розслідування, а одному з віце-президентів DFB вже запропоновано залишити свій пост у зв"язку з його наполегливими спробами зам"яти цю справу.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Німецький футбольний арбітр домагався своїх колег». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути