субота, 06 лютого 2010 12:11

Суддя скандального матчу Франція - Ірландія поїде на ЧС-2010

Суддя скандального матчу Франція - Ірландія поїде на ЧС-2010

На засіданні в Цюріху ФІФА визначила остаточний список суддів, які обслуговуватимуть матчі ЧС-2010. До нього ввійшли 30 арбітрів (кожен зі своїми двома асистентами) з 28 країн.

10 арбітрів представляють європейський регіон, 6 - Південну Америку, по 4 - Азію, Африку і зону КОНКАКАФ, 2 - Нову Зеландію.

У список не ввійшов Том Хеннінг Евребе, арбітр півфінального матчу Ліги чемпіонів "Челсі" і "Барселони". Інший скандальний суддя - Мартін Ханссон - увійшов у шорт-лист з 30 арбітрів разом з Говардом Веббом та іншими, повідомляє The Guardian.

Нагадаємо, шведський рефері Мартін Ханссон обслуговував стиковий матч-відповідь чемпіонату світу 2010 року між командами Франції та Ірландії.

У матчі результат дуелі вирішив гол, забитий з порушенням правив: у додатковий час матчу форвард французів Тьєррі Анрі прийняв м"яч у штрафному майданчику суперника знаходячись в офсайді, а потім, підігравши собі рукою, віддав гольову передачу на свого партнера по команді Вільяма Галласа, який і переправив снаряд у сітку воріт. Цей гол і вивів французів на світову першість.

На груповій стадії на чемпіонаті світу-2010 збірна Франції зіграє з командами ПАР, Мексики та Уругваю.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Суддя скандального матчу Франція - Ірландія поїде на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути