Ексклюзиви
вівторок, 29 грудня 2009 18:32

Іспанські журналісти "постригли" скандального арбітра в ченці

Іспанські журналісти "постригли" скандального арбітра в ченці

Скандально відомий арбітр Том Хеннінг Евребе став героєм матеріалу іспанської газети AS, що повідомила про те, що норвезький рефері вирішив піти в ченці. Своє рішення він мотивував тим, що не може забути подій, що трапилися під час півфінального матчу Ліги чемпіонів між "Челсі" і "Барселоною".

Тоді норвежець прийняв ряд спірних рішень, які коштували господарям поля перемоги. Футболісти "Челсі" ледь не побили рефері прямо на полі, а вболівальники впродовж декількох тижнів відправляли погрози на його електронний ящик.

У спробі стерти з пам"яті негативні враження і повернути минулу душевну рівновагу Евребе вирішив постригтися в ченці.

Матеріал AS отримав широкий резонанс, і сьогодні журналісти видання нагадали, що 28 грудня в Іспанії вважається вдень розіграшів, по аналогу нашого 1 квітня. Вони зізналися, що інформація не відповідає дійсності, а фотографія Евребе в чернечій одежі - не більше ніж фотомонтаж.

Сам арбітр прокоментував появу цього матеріалу норвезькому виданню VG. "Не збираюся ставати ченцем. У мене спокійно на душі, тому не думаю, що потребую цього. Ця стаття викликала у мене усмішку, я оцінив почуття гумору іспанських журналістів. Можу також завірити вас, що не збираюся завершувати кар"єру арбітра", - заявив Евребе.

За матеріалами Сhampionat

Зараз ви читаєте новину «Іспанські журналісти "постригли" скандального арбітра в ченці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути