четвер, 19 листопада 2009 11:46

Анрі визнав, що підіграв собі рукою

Анрі визнав, що підіграв собі рукою

Капітан збірної Франції з футболу Тьєррі Анрі визнав, що вирішальний гол у ворота збірної Ірландії в стиковому матчі за вихід на Чемпіонат світу 2010 року був забитий з порушенням правил.

Анрі розповів, що він підіграв собі рукою, перед тим як віддати гольовий пас своєму партнеру Вільяму Галласу, повідомляє Associated Press.

У стиковому матчі-відповіді з Ірландією, що відбувся 18 листопада в Парижі, французи вибороли нічию 1:1, зрівнявши рахунок у додатковий час. 14 листопада в Дубліні збірна Франції виграла з рахунком 1:0. За сумою двох зустрічей у фінальну стадію ЧС-2010 вийшли французи.

У матчі-відповіді збірна Франції зрівняла рахунок на 13-й хвилині додаткового часу. Після навісу в штрафний Анрі прийняв м"яч, підігравши собі рукою, потім віддав пас на Галласа, який влучно пробив головою з близької відстані.

Коментуючи суперечливий епізод, Анрі визнав, що зіграв рукою, але відзначив, що питання з приводу правильності гола треба задавати арбітру. Матч Франція - Ірландія обслуговувала бригада суддів зі Швеції на чолі з Мартіном Ханссоном.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Анрі визнав, що підіграв собі рукою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути