середа, 23 липня 2008 12:46

Роналдінью звернувся з відкритим листом до "Барселони"

Новачок "Мілана" Роналдінью на офіційному сайті клубу звернувся з відкритим листом до своєї колишньої команди - "Барселони".

"Перш за все я хотів би виразити свою подяку прихильникам "Барси", - говориться у посланні. - Я завжди відчував їх підтримку і теплі відчуття по відношенню до себе. І це постійно додавало сил. У "Барселоні" я був щасливий. Мені подобалося грати у футбол за цю команду, подобалося приносити радість уболівальникам. Плекаю ілюзорну надію, що одного разу зможу попрощатися з ними з газону "Ноу Камп".

Я переходжу у великий клуб, але все таки переживаю певний смуток, адже мені доводиться покидати команду, в якій був щасливий, разом з якою досяг багатьох успіхів. Але головне - емоції, які я пережив у "Барселоні". Хочу сказати спасибі за допомогу всім гравцям, з якими довелося грати. Для мене було честю виступати за одну команду з футболістами такого високого класу. Не хочу забувати і тренерів, масажистів, лікарів - усіх, хто хоч якось причетний до клубу і до всіх його перемог.

Ми, бразильці, завжди прагнемо грати у тому числі і для того, щоб робити інших людей щасливими. Футбол - це гра, це свято, це спосіб отримувати задоволення і ділитися ним з тими, що оточують. У футбол необхідно грати з посмішкою - для мене це дуже важливо. Дякую вам за те, що посміхалися разом зі мною".

Зараз ви читаєте новину «Роналдінью звернувся з відкритим листом до "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути