Ексклюзиви
субота, 05 червня 2010 16:56

Ріїсе похвалив Коноплянку

Ріїсе похвалив Коноплянку

Півзахисник збірної Норвегії Бйорн-Хельге Ріїсе вважає, що недолік удачі став однією з головних причин поразки його команди у недавньому товариському матчі зі збірною України (0:1), який відбувся в Осло.

При цьому футболіст віддав належне супернику і виділив у складі української команди півзахисника "Дніпра" Євгена Коноплянку.

"Вважаю, що ми грали добре, але, на жаль, зіткнулися з якимсь диким нефартом і поступилися, - цитує Ріїсе "СЭ в Украине". - Я ненавиджу програвати. Але знаю, що кожна невдача хороша тим, що дозволяє робити висновки. І це теж корисно. Повторюся, з двох команд на полі, кращою, можливо, була Норвегія.

У нас було більше шансів відзначитися, і рахунок на табло не цілком відповідає характеру матчу. Проте, все, що я можу сказати з цього приводу: українці - молодці! Вони показали нам, як потрібно використовувати вигідні моменти".

"Склад збірної України не приховував для нас ніяких сюрпризів, ми точно знали, що в Осло не буде Шевченка, Вороніна та ще парочки хороших хлопців, - додав хавбек. - Але це не означає, що в гості до нас приїхали слабкі футболісти. Так, вони ще дуже молоді, але вже доволі вмілі.

Повірте, я кажу це не просто з ввічливості: напередодні зустрічі ми з наставниками переглянули кілька відеозаписів. У складі збірної України більше за інших сподобався мій візаві на фланзі - номер 19 (Євген Коноплянка).

Дуже хороший, швидкий півзахисник, який володіє поставленим ударом. Думаю, якщо цей хлопець буде продовжувати грати в тому ж дусі - коли-небудь стане яскравою особистістю".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, СЭ в Украине"

Зараз ви читаєте новину «Ріїсе похвалив Коноплянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути