четвер, 25 січня 2007 15:43

Renault влаштувала презентацію нового боліда "Формули-1"

  Renault F27
Renault F27

Команда Renault офіційно представила новий болід "Формули-1" R27, повідомляє Лєнта.ру. Презентація пройшла в Амстердамі, рідному місті голландського банку ING, який з 2007 року є титульним спонсором команди замість тютюнової компанії Mild Seven.

Нову машину вже можна було побачити на тестах минулого тижня, проте там вона була забарвлена інакше. Тепер боліди Renault будуть розфарбовані в кольори нового титульного спонсора: машини стали жовто-помаранчево-білими, з темно-синіми смужками внизу.

Конструктивно новий болід Renault є еволюцією машин минулих років, на яких пілоти команди виграли кубки конструкторів в 2005 і 2006 роках. Інженери дещо змінили аеродинаміку боліда, встановили нову трансмісію з швидшим перемиканням передач, а також адаптували шасі до шин Bridgestone, які в 2007 році будуть однаковими для всіх команд.

За словами керівництва Renault, перехід лідера команди Фернандо Алонсо в McLaren не відбився на їх планах. У Renault знову збираються боротися за перемогу в кубку конструкторів і в заліку пілотів.


Зараз ви читаєте новину «Renault влаштувала презентацію нового боліда "Формули-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути