понеділок, 22 травня 2017 11:03

Ребров прокоментував свою подальшу долю на посаді головного тренера київського "Динамо"

Ребров прокоментував свою подальшу долю на посаді головного тренера київського "Динамо"
Ребров: "Спочатку нехай президент вирішить, чи потрібен я чи ні". Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував поразку від "Зорі" в 30-му турі УПЛ. Зустріч завершилася з рахунком 1:2.

"Розмови з президентом поки що не було. У мене закінчується контракт. Напевно, ініціатором такої розмови повинен бути президент клубу. Я не можу сказати, що хочу працювати далі, або не хочу - це нікого не цікавить. Спочатку президент повинен для себе розуміти, потрібен я команді чи ні.

Я довгий час грав у "Динамо". Повірте, сам переживаю за клуб, не менше, ніж уболівальники, не менше, ніж президент, не менше, ніж футболісти. Я бачу їхні обличчя зараз, їм навіть говорити нічого не треба, настільки видно, як вони засмучені. Але щоб йти далі, треба розуміти, що сталося цього сезону, якими мають бути наші наступні кроки.

Сьогодні ми грали за честь "Динамо". Я сказав про це хлопцям перед матчем. Так, ми можемо вигравати, програвати. Але сьогодні я не бачив по футболістах, що вони рвали і метали, прагнучи використати останній шанс закріпитися в основному складі. Я говорю про тих, хто в попередніх матчах зазвичай залишався на заміні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Олімпік" переміг "Динамо" у день його 90-річчя

Сьогодні ми, звичайно, перебуваємо в ненормальній ситуації. Але це буває у всіх клубів після серії перемог. За останні три роки ми взяли п'ять кубків і два чемпіонства. Напевно, у когось притупилася мотивація. Тепер треба вирішити, як і куди йти далі. Я переживаю за цю команду. Необхідно, щоб і президент був упевнений, і футболісти. Ми всі разом повинні розуміти, як працювати далі.

Минулого і позаминулого сезону ми, вважаю, виступили гідно. Але візьміть приклад "Шахтаря": в команду прийшов новий тренер. Це дало футболістам нову мотивацію. Склад особливо не змінився, але команда грає з новою мотивацією. Можливо, не треба міняти футболістів. Але це вирішувати не мені. Це вирішувати президентові клубу", - сказав Ребров.

Минулого тижня "Динамо" у фіналі Кубка України програло "Шахтарю". Таким чином, столичний клуб за підсумками сезону залишився без трофеїв. Сергій Ребров після гри натякнув на те, що він може бути звільнений.

Зараз ви читаєте новину «Ребров прокоментував свою подальшу долю на посаді головного тренера київського "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути