середа, 08 квітня 2020 09:59

Ребров назвав свої найкращі матчі за збірну

Ребров назвав свої найкращі матчі за збірну
Ребров три роки очолював київське "Динамо". Фото Рейтер

Колишній нападник і тренер київського "Динамо" Сергій Ребров згадав найбільш пам'ятні матчі за збірну України. Особливо пам'ятний Сергієві Станіславовичу відбірний цикл до Кубка світу-98.

"У тому відбірковому циклі важливою була домашня перемога над Португалією - 2:1. На той момент це був, напевне, найяскравіший поєдинок збірної України за всю історію.

Багато що в плані впевненості дала нам і нічия - 0:0 з Німеччиною. У Києві ми провели хорошу гру, створювали моменти (пам'ятаю, як влучив у штангу). Хоча діяли, як говорять, другим номером. Не так, як грає зараз наша збірна. Але тоді у нас не було іншого виходу. Потрібно було багато бігати, потрібна була хороша готовність. Втім, життя не стоїть на місці, і ми дочекалися того моменту, коли Україна намагається не поступатися в контролі м'яча навіть Португалії. Усе залежить від філософії тренера".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Повернення Реброва в "Динамо" вважаю реальним" - Франков

У відбірному циклі до Кубка світу-1998 збірна України посіла друге місце, поступившись Німеччині й випередивши Португалію. В стикових матчах Україна програла Хорватії.

Зараз ви читаєте новину «Ребров назвав свої найкращі матчі за збірну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути