Ексклюзиви
середа, 14 травня 2008 18:18

"Зі спортивним директором "Штутгарта" говорили про погоду"

Агент нападаючого "Ліверпуля" і національної збірної України Андрія Вороніна Андрій Головаш прокоментував чутки відносно зацікавленості в послугах його підопічного з боку "Штутгарта".

"У мене немає і не було ніяких розмов з жодним клубом відносно майбутнього мого гравця. Так, я розмовляв недавно зі спортивним директором "Штутгарта" Йоханом Шнайдером, він мій старий знайомий, але ми з ним говорили про погоду, а аж ніяк не про можливе повернення до Німеччини Андрія Вороніна", - заявив Головаш.

"Я взагалі не знаю, звідки беруться всі ці чутки, оскільки вони за своєю суттю дуже і дуже безглузді! Це повна нісенітниця! Мені сьогодні з самого ранку дзвонять. Коли мій телефон задзвонив в половину дев"ятого ранку, я навіть не зрозумів, чого від мене хочуть, і в чому, власне кажучи, справа. Мій підопічний щасливий в своїй нинішній команді, і клуб також задоволений ним. Він провів за "Ліверпуль" в поточному сезоні в різних турнірах 28 ігор, і це при тому, що він був травмований близько трьох з половиною місяців! Ще раз повторюся - на сьогодні не може бути і мови про його можливий перехід кудись! Він успішно грає в "Ліверпулі", і залишиться в цій команді", - резюмував агент Вороніна.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Зі спортивним директором "Штутгарта" говорили про погоду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути