Ексклюзиви
понеділок, 10 травня 2010 17:50

"Зеніт" зміцнив лідерство, "Спартак" отримав 5 голів від "Аланії"

"Зеніт" зміцнив лідерство, "Спартак" отримав 5 голів від "Аланії"

Пітерський "Зеніт" виграв у пермського "Амкара" на чужому полі в матчі десятого туру чемпіонату Росії з футболу. "Зеніт" переміг з рахунком 2:0.

У складі "Зеніту" відзначилися 18-річний Максим Канунніков, який вийшов на заміну, а також португальський півзахисник Данні. Матч транслював телеканал "НТВ-Плюс Наш футбол".

Обидва м'ячі "Зеніт" забив наприкінці другого тайму. Канунніков відзначився на 85-й хвилині, а Данні забив головою після розіграшу кутового на 89-й хвилині зустрічі.

"Зеніт" зміцнив лідерство в чемпіонаті Росії. Пітерський клуб, який набрав 24 очки в 10 матчах, на чотири очки випереджає ЦСКА, який займає друге місце. Армійці у своєму матчі 10-го туру обіграли грозненський "Терек" з рахунком 4:1.

В інших матчах новосибірська "Сибір" перемогла самарські "Крилья Совєтов" (4:1), а владикавказька "Аланія" з рахунком 5:2 розгромила московський "Спартак".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" зміцнив лідерство, "Спартак" отримав 5 голів від "Аланії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути