четвер, 06 травня 2010 17:57

"Ростов" Протасова переміг ЦСКА

"Ростов" Протасова переміг ЦСКА

"Ростов" переміг московський ЦСКА в матчі дев'ятого туру чемпіонату Росії з футболу. Єдиний гол на 68-й хвилині зустрічі, що відбулася 6 травня на ростовському стадіоні "Олімп-2", забив боснійський нападаючий господарів поля Мерсудін Ахметович. Про це повідомляє офіційний сайт Російської футбольної прем'єр-ліги (РФПЛ).

Таким чином, "Ростов" набрав 13 очок і піднявся на п'яте місце в турнірній таблиці. ЦСКА через поразку з 17-ма очками залишився на третьому місці.

Також 6 травня в матчах чемпіонату Росії томська "Томь" перемогла грозненський "Терек" (2:1), а казанський "Рубін" переграв новосибірську "Сибір" (1:0). "Рубін" в дев'яти турах набрав 17 очок і наздогнав ЦСКА. 5 травня московське "Динамо" зіграло внічию з пермським "Амкаром" (1:1), столичний "Локомотив" поступився підмосковному "Сатурну" (0:1), а самарські "Крилья Совєтов" виграли у владикавказької "Аланії" (1:0 ).

Пізніше 6 травня відбудуться ще два матчі. У Санкт-Петербурзі пройде зустріч лідерів першості Росії, які набрали по 18 очок - "Зеніт" прийме нальчикський "Спартак". В іншому поєдинку візьмуть участь московський "Спартак" і махачкалинська "Анжі".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Ростов" Протасова переміг ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути