Ексклюзиви
неділя, 20 грудня 2009 16:58

В "Ростові" Протасову допомагатиме грек

В "Ростові" Протасову допомагатиме грек

Український фахівець Олег Протасов дав своє перше інтерв"ю як нового наставника російського "Ростова". Нагадаємо, на цю посаду тренер був призначений у минулу суботу.

"Те, що я побачив на спортивній базі, мене цілком влаштувало. Для роботи є все необхідне, - цитує Протасова офіційний сайт "Ростова". - З розмов з керівниками клубу і губернатором Дону Володимиром Чубом я зрозумів, що люди тут живуть футболом і мають намір зробити все можливе, щоб "Ростов" додавав у класі і вирішував серйозніші завдання.

З головою регіону ми обговорили питання розвитку клубу і дитячого футболу в області. Хоч я раніше не працював у російській прем"єр-лізі, я давно стежив за чемпіонатом Росії, який активно розвивається. Клуби успішно грають на євроарені, а це вже свідоцтво якості і стабільності. Тому у мене було бажання та інтерес попрацювати з російською командою. Що стосується безпосереднього "Ростова", то я переглянув на дисках майже всі ігри минулого сезону.

Команда перспективна, яка може грати в хороший футбол, що вона і довела, здобувши перемоги над ЦСКА, "Зенітом" і "Рубіном". Але необхідно якісно укріплювати кожну лінію. Я чудово розумію, що капітана збірної Греції Карагуніса ми не купимо, але навіть в Росії під силу знайти футболістів, які влаштовують клуб по співвідношенню ціни і якості".

Протасов дав зрозуміти, що ще обдумує кандидатури для складу свого штабу, але при цьому повідомив, що з тренером з фізпідготовки він вже визначився. "Поки можу назвати лише Нікоса Карідаса, з яким ми успішно працювали в "Олімпіакосі" і "Стяуа". Він фахівець з фізпідготовки і мій однодумець", - відзначив наставник "Ростова".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «В "Ростові" Протасову допомагатиме грек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути