субота, 19 грудня 2009 17:20

"Вважаю "Ростов" командою з гарною перспективою" - Протасов

"Вважаю "Ростов" командою з гарною перспективою" - Протасов
Сьогодні екс-форвард збірної СРСР, "Дніпра" і київського "Динамо" Олег Протасов разом із головою ради директорів "Ростова" Алі Узденовим і спортивним директором клубу Олександром Шикуновим побували на прийомі у губернатора Ростовської області Володимира Чуба. Це був заключний етап на шляху до затвердження українського фахівця на посаді головного тренера "Ростова".

"Серед інших пропозицій запрошення попрацювати в російському футболі стало для мене головним. Тим більше, що я вважаю "Ростов" командою з гарною перспективою. Познайомився з інфраструктурою клубу і переконався, що для нормальної роботи створені всі умови. Поки перебував у Москві та Ростові-на -Дону, вивчав свою нову команду за записами на дисках. Мені подобається футбол, який прищеплював клубу мій попередник Олег Долматов - технічний і комбінаційний, з акцентом на атаку", - розповів Протасов.

"Завдання на новий сезон ще не визначені, ставити їх рано. Зробимо це, попрацювавши на зборі та остаточно зваживши всі "за" і "проти". Поки в тренерському штабі відбудеться лише одна зміна - на посаду спеціаліста з фізпідготовки я запросив свого давнього колегу Нікоса Карідаса, з яким ми досить успішно співпрацювали в "Олімпіакосі" та "Стяуа", - відзначив фахівець.

Спорт-Экспресс
Зараз ви читаєте новину «"Вважаю "Ростов" командою з гарною перспективою" - Протасов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути