Ексклюзиви
середа, 05 травня 2010 14:49

Спаллетті може проміняти "Зеніт" на "Ювентус"

Спаллетті може проміняти "Зеніт" на "Ювентус"

Керівництво туринського "Ювентуса" зробило пропозицію очолити команду головному тренеру пітерського "Зеніту" Лучано Спаллетті, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

За даними італійської газети Corriere dello Sport, у вівторок, 4 травня, Спаллетті телефонував один з членів ради директорів "Ювентуса". Що відповів тренер "Зеніту", невідомо. Контракт Спаллетті з російським клубом діє до 2013 року.

Як зазначає Corriere dello Sport, головним претендентом на пост нового наставника "Ювентуса" залишається іспанець Рафаель Бенітес, який тренує "Ліверпуль". Очікується, що нового тренера туринської команди оголосять протягом найближчих двох тижнів.

В даний час "Ювентус" очолює Альберто Дзаккероні, який змінив по ходу сезону Чіро Феррара. Однак команда виступає невдало, займаючи сьоме місце в чемпіонаті Італії за два тури до закінчення турніру. Вище шостого місця "Ювентус" не підніметься.

Лучано Спаллетті очолив "Зеніт" у грудні 2009 року. У чемпіонаті Росії - 2010 команда ділить перше-друге місце зі "Спартаком" з Нальчика.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Спаллетті може проміняти "Зеніт" на "Ювентус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути