четвер, 13 травня 2010 18:27

"За себе не скажу, але мої плани Грозний точно зірвав" - Заваров

"За себе не скажу, але мої плани Грозний точно зірвав" - Заваров

Як вже повідомлялося, екс-наставник київського "Арсеналу" В'ячеслав Грозний подав позов до Дисциплінарного комітету Прем'єр-ліги на Олександра Заварова, де закликав футбольних чиновників покарати свого "колегу" за наклеп і образи на свою адресу.

"Поки я не зовсім у курсі ситуації, - сказав Олександр Анатолійович у коментарі Gazeta.ua. - Скажу лише, що всі ми люди, і відповідно маємо право бути незадоволеними й ображатися на когось. Раз В'ячеслав Вікторович вважав, що я щось сказав образливе на його адресу, значить він так вважав. А що стосується зривів професійних планів, то не знаю як я, але він мої точно зірвав".

Що конкретно малося на увазі, Олександр Заваров не уточнив, пославшись на зайнятість і дефіцит часу для детальної розмови.

Нагадаємо, раніше Олександр Заваров заявляв, що В'ячеслав Грозний брав відсоток із зарплати футболістів за те, щоб ставити їх в склад. Правда, зауваживши при цьому, що інформація не підтверджена, але вона має під собою сенс.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"За себе не скажу, але мої плани Грозний точно зірвав" - Заваров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути