четвер, 29 квітня 2010 15:58

"З відставкою Грозного хлопці зітхнули з полегшенням" - Рева

"З відставкою Грозного хлопці зітхнули з полегшенням" - Рева

Воротар київського "Арсеналу" Віталій Рева заявив, що після відставки В'ячеслава Грозного обстановка в команді помітно покращилася, а також розповів про історію конфлікту з тренером, який після першого тайму матчу з "Таврією" звинуватив Віталія у неправильному виборі воріт.

"Я вибрав ті ворота, які вважав за потрібне. Що стосується Грозного, то в перерві він мене запитав: "Чому ти не вибрав ті ворота, в яких ми починали гру із запорізьким "Металургом"?"

Так ось я, знаючи як тренер ставиться до питань фарту, саме їх і вибрав. До того ж, спрацював фактор сонця, яке в другому таймі завадило б мені більше. А що стосується вітру, то він має властивість змінюватися - зараз дме в одну сторону, через півгодини в іншу або взагалі вщухає.

Чесно кажучи, не дуже хотілося вступати в дискусію і відповідати на необгрунтовані закиди, які прозвучали у пресі з вуст В'ячеслава Грозного. Розумію, коли претензії висловлюють в обличчя, але не сприймаю розмов за спиною. Я працював під керівництвом багатьох тренерів - Лобановського, Безсонова, Фоменка, Заварова і ніхто з них не шукав у поразках якісь підводні течії.

Особисто мені імпонують ті наставники, які відразу після гри не вішають усіх собак на футболістів, а шукають причину, перш за все, в собі. А говорити на кожному кроці, що його "сплавили" гравці, як мені здається, трохи неетично.

Так, я зробив помилку, яка, можливо, вплинула на подальший хід подій. Я це визнаю. Але ви чули, щоб, скажімо, Лобановський після програної гри звинувачував публічно своїх гравців?

Прийшов до тями через роботу. З відставкою Грозного хлопці зітхнули з полегшенням. За час кар'єри були моменти, коли я відчував себе набагато важче психологічно. Після 0:5 від "Ювентуса" було набагато гірше. Добре, що обіграли "Іллічівець" - ця перемога допоможе нам забути фіаско у грі з "Таврією".

За матеріалами "Спорт-Экспресс в Украине", Террикон

Зараз ви читаєте новину «"З відставкою Грозного хлопці зітхнули з полегшенням" - Рева». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути