пʼятниця, 16 квітня 2010 13:51

"Або гравці "плавлять" мене, або це був не наш день" - Грозний

"Або гравці "плавлять" мене, або це був не наш день" - Грозний

В"ячеслав Грозний пропрацював з київським "Арсеналом" трохи більше двох місяців. Сьогодні після розмови з президентом клубу Вадимом Рабиновичем тренер прийняв рішення залишити свій пост.

"Особливості тренерської професії такі, що якщо хоч одну гру команда грає не так, як вона вміє, то відповідальність за результат завжди повинен нести тренер. Відставка - це моя особиста ініціатива, мені ніхто жодного слова не сказав після гри."

При цьому Грозний сказав, що показане гравцями на тренуваннях і в попередніх матчах не сумісно з тим, що вони показали в матчі з "Таврією" - це небо і земля.

"Неприпустимо так грати! Я не бачив ніяких передумов, і тренування не показували того, що низка гравців зіграє так катастрофічно погано. Кожен поважаючий себе тренер не допустив би, щоб хтось далі продовжував так діяти. Я не хочу далі брати участь у цьому процесі . Може після того, як я піду, ряд футболістів замислиться над тим, що так грати не можна"- говорить В"ячеслав Вікторович.

Грозний сказав, що керівництво клубу з розумінням поставилося до його вирішення. У розмові з Вадимом Рабиновичем тренер висловив можливі причини того, що відбувається.

"Або гравці" плавлять "мене, як головного тренера з якоїсь причини, або ж це просто був не наш день", - говорить наставник.

За словами Грозного, його контракт розрахований до кінця чемпіонату і не має сенсу чекати, щоб у наступному матчі ряд гравців грав точно також.

За матеріалами sport.ua

Зараз ви читаєте новину «"Або гравці "плавлять" мене, або це був не наш день" - Грозний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути