вівторок, 02 березня 2010 16:32

Грозний не дивиться на очки, а Ковалець хоче показувати якісний футбол

Грозний не дивиться на очки, а Ковалець хоче показувати якісний футбол

Матч 18-го туру Прем"єр-ліги України між київськими командами "Оболонь" - "Арсенал" закінчився нічиєю 0:0. Поєдинок став дебютним для обох наставників. В"ячеслав Грозний під час зимової паузи очолив "канонірів", а Сергій Ковалець почав працювати з "пивоварами".

Після матчу тренери прокоментували свій дебют.

В"ячеслав Грозний, наставник ФК "Арсенал":

"Я в кожному матчі налаштовуюсь на перемогу. Футболісти хотіли виграти, так як і гравці "Оболоні". На жаль, не вдалося, але я тут не бачу ніякої трагедії. Я ще навіть місяця не працюю з командою."

"Результатом я незадоволений. Коли побачив поле перед грою, то зрозумів, що ми не зможемо показати той футбол, у який грали на зборах. Я попросив футболістів надійно діяти в обороні і витиснути максимум з можливих моментів."

"Середні лінії і "Оболоні", і "Арсенала" досить технічні, але в таких умовах гравцям дуже важко продемонструвати свою техніку. На перше місце виходить боротьба, чого в матчі було більш, ніж вдосталь. Ті моменти, які у нас були, ми не змогли використати. В "Арсеналі" йде процес становлення команди. Я не дивлюся на очки, а звертаю увагу на можливості гравців, на те, щоб командна гра від матчу до матчу покращувалася.

"Важко, коли поле не дає можливості комбінувати. У перерві матчу ми внесли поправки. В таких матчах на перше місце виходять бійцівські якості. Шкода, що не змогли виграти. Мені цього дуже хотілося, так як і моєму опоненту. Будемо готуватися до наступного поєдинку."

Сергій Ковалець, наставник ФК "Оболонь":

"Вийшла цікава гра. У хлопців було бажання перемогти. Вони до останнього старалися. У нас виникали моменти, але не вдалося їх реалізувати. Вважаю нічийний результат матчу закономірним."

"Команда, яка вийшла у Прем"єр-лігу ставить перед собою завдання закріпитися в елітному дивізіоні. "Оболоні" це також стосується. Але, для нас головне показувати якісний футбол, який подобається вболівальникам. Футболісти, які є в команді, дозволяють це робити."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Грозний не дивиться на очки, а Ковалець хоче показувати якісний футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути