пʼятниця, 16 квітня 2010 12:39

"Грозному не треба було взимку вв"язуватися в "Арсенал" - Заваров

"Грозному не треба було взимку вв"язуватися в "Арсенал" - Заваров

Про ставлення до подій в "Арсеналі" і відставки В"ячеслава Грозного кореспондент "Gazeta.ua" попросив розповісти колишнього головного тренера "канонірів" Олександра Заварова, 48 років.

"Перший час після свого звільнення стежив за "Арсеналом", - каже Олександр Анатолійович. - Гіркота, несправедливість. Що керівництву "Арсеналу" перешкоджало дочекатися закінчення чемпіонату? Нічого нового я в "Арсеналі" не бачу. Тільки все гірше і гірше. Усе повернулося бумерангом. Як ти поставився – так тобі і віддалося".

"До Кривого Рогу не поїде основа "Арсеналу"? Ну а що - "Кривбасу" треба вигравати".

"Грозний? Я думаю, що йому не треба було вв"язуватися у "Арсенал". Спокійно проаналізуй і роби нову команду. А нині уже пізно говорити. Від "Арсеналу" чекали усі Ліги Європи. А що вийшло? І де б вони грали в Лізі Європи? На якому стадіоні? А так людина каже, що вона темня конячка збірної, "Олімпіакос"... Це трохи неправильно. Я ж не кричав, що у мене є запрошення посісти таку посаду, яку я обіймаю нині (радник віце-прем"єра Бориса Колеснікова. - "Gazeta.ua"). Що каже номінальний президент "Арсеналу" - мені все одно. А от гравців клубу – шкода".

"Gazeta.ua" з неофіційних джерел також дізналася, що влітку новим головним тренером "Арсеналу" стане Володимир Бессонов – улюбленець Ігоря Коломойського. "Дніпро" вже підписав контракт з чорногорським спеціалістом Міодрагом Божовичем.

Повне інтерв"ю Олександра Заварова – його ставлення до критики Олександром Ярославським президента ФФУ, що не вийшло в "Дніпрі" в Олега Протасова, і справжні стосунки Олександра Анатолійвича з Мішелем Платіні – читайте у наступному номері журналу "Країна".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Грозному не треба було взимку вв"язуватися в "Арсенал" - Заваров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути