четвер, 13 травня 2010 14:45

Екс-наставник "Арсеналу" хоче відсудити у "колеги" $ 1,5 млн

Екс-наставник "Арсеналу" хоче відсудити у "колеги" $ 1,5 млн

Відомий тренер В'ячеслав Грозний, який ще до недавнього часу тренував команду футбольного клубу "Арсенал" (Київ), подав позов до Дисциплінарного комітету Прем'єр-ліги на екс-головного тренера ФК "Арсенал" Олександра Заварова. У своїй заяві В'ячеслав Грозний закликає футбольні інстанції покарати Олександра Заварова за наклеп і образи на свою адресу.

Висловлювання А. О. Заварова в ЗМІ В'ячеслав Грозний вважає образливими для себе, такими, що завдають шкоди його діловій і тренерській репутації, принижують особисту гідність, а також зривають професійні плани.

Матеріальний збиток від наклепницьких висловлювань А. О. Заварова В'ячеслав Грозний оцінює в суму, еквівалентну 1 мільйону доларів США, а моральний збиток - в еквіваленті 0,5 мільйона доларів.

Нагадаємо, раніше Олександр Заваров заявляв, що В'ячеслав Грозний брав відсоток із зарплати футболістам за те, щоб ставити їх в склад.

За матеріалами ФК "Арсенал", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Екс-наставник "Арсеналу" хоче відсудити у "колеги" $ 1,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути