вівторок, 04 травня 2010 17:06

"Я прихильник об'єднаного чемпіонату України і Росії" - Грозний

"Я прихильник об'єднаного чемпіонату України і Росії" - Грозний

Напередодні вирішального матчу чемпіонату України з футболу між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо" колишній головний тренер іншого київського клубу - "Арсенал" - В'ячеслав Грозний поділився своїми міркуваннями з приводу цього поєдинку.

"Коли грають два лідери чемпіонату, такий матч цікавий всій країні, - говорить тренер. - Саме тому я є прихильником об'єднаного чемпіонату України і Росії, де кожен матч був би цікавим для глядачів, і з'явилася б додаткова інтрига".

Разом з тим В'ячеслав Вікторович вважає, що такі матчі, як правило, видовищними не бувають, так як це гра на результат. І важливим фактором буде швидкість дій футболістів, гра в один дотик, також багато чого буде залежати від стандартів.

"Звичайно ж, динамівцям потрібно більше ризикувати, тому що нічия команду Газзаєва ніяк не влаштує. В "Динамо" добре працюють фланги, гра "Шахтаря" багато в чому залежить від конструктивізму бразильців", - вважає В'ячеслав Грозний.

На думку тренера, обслуговування матчу іноземним арбітром виключить упередженість по відношенню до команд, і суддівська тема навряд чи буде підніматися після матчу.

За матеріалами Tochka.net

Зараз ви читаєте новину «"Я прихильник об'єднаного чемпіонату України і Росії" - Грозний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути