середа, 11 липня 2007 21:19

"World Soccer" назвав кращі збірні і клуби в історії

Журнал "World Soccer" опублікував список кращих команд в історії футболу, заснований на думці найавторитетніших футбольних експертів зі всього світу. У цьому реєстрі "Мілан" зразка 1989-1990 років зайняв четверте місце, поступившись першістю трьом збірним командам: Бразилії-1970, Угорщині-1953 і Голландії-1974. Але серед клубних команд саме россонері зайняли перше місце, випередивши, зокрема, мадридський "Реал" другої половини 50-х і "Барселону" почала 90-х, повідовляє www.acmilanfan.ru.

За ті два сезони россонері під керівництвом Арріго Сакки зуміли завоювати 2 Кубки Чемпіонів, 2 Суперкубки Європи, 2 Міжконтинентальних Кубка і Суперкубок Італії.

У списку кращих матчів в історії футболу гра за участю россонері також була визнана кращою: це матч 2005-го року в Стамбулі. Вище в списку тільки гра за участю збірних команд: Італія - ФРН (півфінал чемпіонату світу 1970 року).
Зараз ви читаєте новину «"World Soccer" назвав кращі збірні і клуби в історії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути