середа, 12 травня 2010 17:24

"Віталій не піде з боксу в наступному році" - менеджер Кличка

"Віталій не піде з боксу в наступному році" - менеджер Кличка

Менеджер братів Кличко Бернд Бенте дав обширне інтерв'ю німецькому sportal, в якому поділився думкою про майбутніх суперників Віталія та Володимира.

"У США вважають, що наступний суперник Віталія - найгірший варіант? Кожен має право на свою думку. Для них суперважка вага мертва, а ми збираємо по 50-60 тисяч глядачів на стадіонах, так що це проблеми американців. У США існує система платного перегляду боїв, інтерес падає.

Ми показуємо бої на безкоштовних телеканалах. Останній бій у Дюссельдорфі між Володимиром і Еді Чемберсом подивилися 14 мільйонів людей у Німеччині. Бій Віталія та Арреоли на каналі HBO подивилися 45 мільйонів людей, це рекорд каналу за останні два з гаком роки".

"Американці чекають, що ми приїдемо до них і приймемо їх форми показу боїв. Але який сенс битися на невеликий арені в США і показувати бій платно, якщо тут (в Німеччині) ми можемо заповнити футбольний стадіон і показати бій для всіх по відкритих каналах? ".

"На даний момент ми ведемо переговори про бій Володимира і Хея з його менеджером Адамом Бутом. Врешті-решт, ми з ними домовимося. Головне, щоб британець дійсно хотів цього бою".

"Переговори ведуться і про поєдинок Віталія проти Миколи Валуєва, але поки немає зрушень. Після бою з Сосновським Віталій, ймовірно, проведе бій восени. Кандидати - Соліс і Валуєв."

"Чи піде Віталій після бою з поляком? Звичайно, кожен поєдинок в рингу може стати для боксера останнім через можливі травми, але на даних момент, наскільки мені відомо, Віталій не піде з боксу в наступному році ".

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Віталій не піде з боксу в наступному році" - менеджер Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути