Ексклюзиви
середа, 05 травня 2010 12:09

Володимир Кличко цілувався з Панеттьєрі на людях (ФОТО)
8

Фото: Celeb Utopia

На вихідних наші брати-чемпіони побували в Німеччині. У Франкфурті Віталій і Володимир відсвяткували ювілей Оззі Хопа.


Що цікаво, на свято обидва наших боксера приїхали в компанії своїх половинок - Віталій з дружиною Наталею, Володимир - зі своєю нареченою американською актрисою Хайден Панеттьєрі. До речі, дівчина знову змінила зачіску.


Що ж, судячи з усього, Хайден остаточно прийняли в сім"ю чемпіонів. Приміром, дружина Віталія Наталія протягом усього вечора мило розмовляла з американкою. Та й Володимир не відходив від Хайден ні на крок. А пізніше Кличко-молодший і Панеттьєрі і зовсім усамітнилися в затишному місці. Але журналістам вдалося підглянути, як пара ніжно і пристрасно цілується.


До речі, Володимир вже у вересні може вийти в ринг. Міжнародна федерація боксу (IBF) дала добро на проведення бою Кличко - Хей замість обов"язкового захисту титулу проти Олександра Повєткіна. Представники обох боксерів вже ведуть переговори, а тренер Володимира Емануель Стюард, коментуючи на американському телеканалі бій Мейвезер - Мозлі, заявив, що його підопічний може зустрітися з Хеєм у вересні.


Що стосується Віталія, то заради такого заходу йому довелося на кілька днів перервати свою підготовку до бою проти поляка Сосновського, який, нагадаємо, відбудеться 29 травня в Німеччині. Кличко-старший приїхав зі свого тренувального табору в Австрію. Але швидко повернувся в Гоінг.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко цілувався з Панеттьєрі на людях (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути