пʼятниця, 07 серпня 2009 11:11

"В матчі "Металурга" з "Шахтарем" фаворита немає" - Мхітарян

"В матчі "Металурга" з "Шахтарем" фаворита немає" - Мхітарян

Атакуючий півзахисник донецького "Металурга" Генріх Мхітарян в даний момент найцінніше придбання команди в літнє міжсезоння. Так вважають і уболівальники команди, що віддають свої голоси за гравця національної збірної Вірменії на офіційному сайті клубу, так думають і футбольні фахівці. Генріх забив у перших 7 матчах 5 м"ячів. Ми попросили його прокоментувати хід звітному матчу Ліги Європи з командою "Інтерблок".

- Вважаю, що матч-відповідь склався для нас складніше, ніж перша гра в Донецьку, - говорить Генріх Мхітарян. - Забили перший м"яч ми тільки в другому таймі. Звичайно ж, з нашого боку була деяка обережність, адже нам у жодному випадку не можна було пропускати м"яч в свої ворота. І ми зробили все можливе для того, щоб забити першими.

- Що говорив вам у перерві матчу Микола Костов?

- Він сказав, що бажання перемогти у нас достатньо, щось у нас не виходило, але в другому таймі у наших гравців з"явиться більше простору, і ми свої шанси реалізували.

- Окрім твого важливого першого м"яча в грі, ти ще і автор гольової передачі на Мгуні. Це була награна комбінація або імпровізація?

- Так вийшло, хоча ми і робимо подібні вправи на тренуваннях. Я побачив, що зможу Мгуні вивести наодинці з воротарем, так воно все і вийшло.

- Генріх, попереду у "Металурга" принциповий поєдинок чемпіонату з "Шахтарем". Ви встигнете відновитися до донецького дербі?

- Думаю, встигнемо. І ми, і "гірники" грали на цьому тижні єврокубкові матчі, але вважаю, що в неділю фаворита немає. На полі всі рівні, і все вирішать 90 хвилин поєдинку.

- Раніше ти вже грав проти "Шахтаря" в Лізі чемпіонів?

- Так, два роки тому я грав у складі "П"юніка". Тоді я зрозумів, що "Шахтар" - хороша команда, але у нас сьогодні дуже пристойний колектив, якому під силу вирішувати серйозні завдання.

Прес-служба ФК "Металург" (Донецьк)

Зараз ви читаєте новину «"В матчі "Металурга" з "Шахтарем" фаворита немає" - Мхітарян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути