пʼятниця, 31 липня 2009 08:18

Ліга Європи. Донецький "Металург" переміг "Інтерблок" (ВІДЕО)

Ліга Європи. Донецький "Металург" переміг "Інтерблок" (ВІДЕО)

Донецький "Металург" ні на секунду не дав засумніватися, що його клас значно вищий, ніж у словенського "Інтерблока". Донеччани з перших хвилин почали розхитувати оборону суперника. Особливо активний був Санні Кінгслі. Нігерієць міг забити сам, неодноразово асистував партнерам, проте героєм першого тайму став Олексій Годін.

На 20-ій хвилині штрафним у виконанні півзахисника донеччан виявився нерозв"язною проблемою для словенського воротаря, але і удар був відмінним - точно в "дев"ятку". Донеччани продовжували тиск на ворота словенців, тільки в першому таймі завдали десяток ударів по воротах суперника, але їм так і не вдалося переграти кіпера "Інтерблока" Розмана.

Результативною виявилася атака вже на початку другого тайму. Після флангового проходу Мгуні і прострілу на Кінгслі, захисник зачепив нігерійця. Не дивлячись на протести, арбітр призначив пенальті. До м"яча підійшов Маріо Сержіо і пробив точно у верхній кут - 2:0. У металургів було ще 40 хвилин, щоб збільшити свою перевагу, але рахунок більше не змінився. Хоча на останніх хвилинах словенці могли і забити не обов"язковий і зовсім не потрібний донеччанам гол.

Скромна перемога залишає "Металургові" можливість маневру. Словенці не схожі на команду, яка може перешкодити донеччанам вийти в плей-офф раунд Ліги Європи.

Ліга Європи. Третій відбірний раунд

"Металург" (Донецьк) - "Інтерблок" (Любляна, Словенія" - 2:0 (1:0)

Голи: Годін (20), Маріо Сержіо (50, з пенальті).

"Металург" Д: Дішленковіч, Коротецкий, Чечер, Мгуні (Танаса, 89), Лазіч, Воловик, Макрідіс, Мхітарян, Годін (Ткаченко, 81), Маріо Сержіо, Кінгслі (Фабіньо, 76).

"Інтерблок": Розман, Табо, Брежіч, Раковіч, Мішура (Геріч, 50), Кокот, Джілл, Єлечевіч, Хорват (Хорват, 78), Ілічич (Фінк, 83), Грабус.

Попереджений: Брежіч, 86.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. Донецький "Металург" переміг "Інтерблок" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути