Ексклюзиви
понеділок, 12 липня 2010 16:57

"У збірній Голландії грали "костоломи" і "головорізи" - англійські ЗМІ

"У збірній Голландії грали "костоломи" і "головорізи" - англійські ЗМІ

Англійські ЗМІ схвально сприйняли успіх іспанців у фіналі ЧС-2010. На їхню думку, команда здобули цілком заслужену перемогу.

І навпаки, різке неприйняття у журналістів країни викликала гра збірної Голландії. Пам'ятаючи про святі для батьківщини футболу принципи fair play, британці щиро обурилися грубості помаранчевих.

На думку газетярів, у складі голландців грали "костоломи" і "головорізи". У Британії повністю виправдовують суддівство земляка Вебба, який показав рекордну для фіналів кількість карток.

"Чудовиська проти Краси - 0:1: Іспанія в лідерах після того, як вони обіграли голландських Костоломів" - так оцінила характер і підсумок фінальної гри ЧС-2010 британська Daily Mail.

У свою чергу, The Guardian дала такий заголовок: "Іспанія переможно царює, а голландська мрія завершується горем". І тут же, натякаючи на кричуще брудний характер гри, без натяків заявляє: "Після такого "токсичного" фіналу "природа" стадіону потребує дезінфекції більше, ніж у регулярній чистці".

Зі своїми колегами згоден оглядач Daily Telegraph: "Не звертайте уваги на якість гри, відчуйте справедливість!", - закликає він. - "Фінал чемпіонату світу був далекий від Гарної Гри, його зміст несумісний з таким радісним турніром.

Але фінал заслужено завершився перемогою іспанської команди завдяки голу Андреса Іньєсти за чотири хвилини до кінця додаткового часу. Іспанія так довго чекала ліфт, щоб піднятися до Кубка світу, то яка різниця, що було в заключні півгодини?!".

За матеріалами rtkorr.com

Зараз ви читаєте новину «"У збірній Голландії грали "костоломи" і "головорізи" - англійські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути