понеділок, 12 липня 2010 11:43

Іньєста з Рамосом вшанували пам"ять Харке і Пуерти (ФОТО)

Футболіст збірної Іспанії Андрес Іньєста, який забив переможний гол у фіналі чемпіонату світу з Голландією (1:0), присвятив цей м'яч своєму другові - футболістові Даніелю Харке, який загинув минулого року. Забивши гол, Іньєста зняв футболку, під якою виявилася майка з написом "Дані Харке завжди з нами", повідомляє Associated Press.


Іньєста розповів, що він обговорював рішення надіти майку з написом, присвяченій Харке, зі своїми партнерами по команді. За його словами, футболісти збірної Іспанії вирішили, що це найкращий спосіб вшанувати пам"ять загиблого гравця.

Харке, який виступав за іспанський "Еспаньол", помер 8 серпня 2009 року під час тренувального збору в Італії. Іспанські ЗМІ писали, що він втратив свідомість у готельному номері, коли розмовляв зі своєю дівчиною. Врятувати Харке не вдалося. Йому було 26 років. Іньєста і Харке були друзями і грали разом за юнацькі та молодіжні збірні Іспанії.


У фіналі ЧС-2010 Іньєста забив переможний гол на 118-й хвилині зустрічі (основний і додатковий час завершився внічию 0:0). Іспанський півзахисник зізнався, що досі не вірить, що йому вдалося забити такий важливий м'яч.

Крім того, захисник "Реала" і збірної Іспанії Серхіо Рамос вшанував пам"ять футболіста "Севільї" Антоніо Пуерти. Рамос надів майку із зображенням Пуерти, який помер від серцевого нападу в 2007 році, передає Marca.

За матеріалами Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Іньєста з Рамосом вшанували пам"ять Харке і Пуерти (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути