понеділок, 12 липня 2010 09:03

Форлана, Мюллера і Касільяса визнали найкращими на ЧС-2010

Форлана, Мюллера і Касільяса визнали найкращими на ЧС-2010

Найкращим гравцем чемпіонату світу з футболу-2010 був названий гравець збірної Уругваю і форвард мадридського "Атлетіко" Дієго Форлан. Про це повідомляється в неділю на сайті ФІФА.

У матчах збірної Уругваю на чемпіонаті Форлан забив п'ять голів, в тому числі один у поєдинку із збірною Німеччини за третє місце (Уругвай поступився німцям 2:3). Футболіст також відзначився двома голами у матчі зі збірною ПАР на груповому етапі.

Серед номінантів на звання найкращого гравця раніше були названі іспанці Андрес Іньєста, Хаві і Давид Вілья, голландці Веслі Снейдер і Ар"єн Роббен, німці Бастіан Швайнштайгер і Месут Езіл, аргентинець Ліонель Мессі і гравець збірної Гани Асамоа Гьян.

Форлан також опинився в числі претендентів на "Золоту бутсу" разом з Веслі Снейдером, Давидом Вільєю і Томасом Мюллером. Останній і отримав трофей. Мюллер, крім того, був названий найкращим молодим гравцем чемпіонату.

"Золоту рукавичку" найкращому воротареві здобув капітан іспанської збірної Ікер Касільяс, який не пропустив жодного м'яча на етапі плей-офф.

Нагадаємо, Іспанія вийшла у фінал першості 2010 року і вперше стала чемпіоном світу, 11 липня обігравши Нідерланди з рахунком 1:0.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Форлана, Мюллера і Касільяса визнали найкращими на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути