понеділок, 12 липня 2010 09:50

"Арбітр повинен був вилучити Пуйоля" - Роббен

"Арбітр повинен був вилучити Пуйоля" - Роббен

Нападаючий збірної Голландії з футболу Ар'єн Роббен поскаржився на суддівство у фінальному матчі чемпіонату світу з Іспанією (0:1). За словами Роббена, у другому таймі головний арбітр зустрічі англієць Ховард Вебб повинен був вилучити з поля іспанця Карлеса Пуйоля, який порушив проти нього правила, повідомляє Reuters.

Епізод, про який нагадав голландець, стався в другій половині другого тайму. Роббен намагався втекти до воріт іспанців, зберіг м'яч в єдиноборстві з Пуйолем, але потім його випередив воротар Ікер Касільяс. За словами нападаючого, Пуйоль порушував правила, і Вебб повинен був показати йому жовту картку. До цього моменту в іспанця вже було попередження.

Роббен додав, що матч рівня фіналу чемпіонату світу повинен обслуговувати арбітр світового класу. За словами голландця, який підкреслив, що дуже ретельно підбирає слова, у фіналі ЧС-2010 цього не було.

"Арбітр повинен був вилучити Пуйоля. Наприкінці другого тайму він повинен був призначити штрафний на нашу користь і показати Карлесу другу жовту картку.

В епізоді з першим згаяним моментом я помилився, тому що мені слід було просто оббігти Касільяса, а не бити, намагаючись обдурити його. Вважаю, що у фіналі чемпіонату світу повинен працювати суддя світового класу. Розумію, що повинен стежити за своїми словами, але в минулому матчі цього не було", - цитує Роббена Reuters.

Єдиний гол у вирішальному матчі чемпіонату світу на 28-ій хвилині додаткового часу забив іспанець Андрес Іньєста. На 20-й хвилині овертайму голландці залишилися в меншості, коли за другу жовту картку був вилучений Джон Хейтінга.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Арбітр повинен був вилучити Пуйоля" - Роббен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути