понеділок, 12 липня 2010 11:57

Пуйоль, Фабрегас і Піке прийшли на прес-конференцію з пивом (ВІДЕО)

Пуйоль, Фабрегас і Піке прийшли на прес-конференцію з пивом (ВІДЕО)

Футболісти збірної Іспанії Карлес Пуйоль, Сеск Фабрегас і Херард Піке увірвалися на офіційну прес-конференцію після фіналу чемпіонату світу з пляшками пива в руках, пише іспанська газета Marca. У прес-конференції брали участь тренер іспанців Вісенте дель Боске і головний герой фіналу з Голландією Андрес Іньєста.

Коли Пуйоль, Фабрегас і Піке увірвалися до прес-центру, з журналістами спілкувався Іньєста, який відповідав на запитання, яким буде футбол в 2014 році. Партнери Іньєсти перервали його виступ і почали кричати, що автор переможного гола у ворота голландців повинен отримати "Золотий м'яч".

Три гравці іспанської збірної перервали прес-конференцію приблизно на хвилину. Іньєста ніяк не відреагував на дії своїх партнерів, а дель Боске, який сидів поруч, посміхався. Незабаром Пуйоль, Фабрегас і Піке залишили прес-центр.

Є відое того, як Пуйоль і Фабрегас виходять з підтрибунного приміщення на полі стадіону в Йоганнесбурзі з пляшками пива в руках. Коли гравці сіли на лавку запасних, до них підбігли вболівальники і стали фотографуватися. До або після прес-конференції відбувся цей епізод, неясно.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Пуйоль, Фабрегас і Піке прийшли на прес-конференцію з пивом (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути