Ексклюзиви
середа, 01 грудня 2010 11:09

"У тата є всі передумови знову досягти успіху в Києві" - син Сьоміна

"У тата є всі передумови знову досягти успіху в Києві" - син Сьоміна

Андрій Сьомін - син відомого російського тренера Юрія Сьоміна (на фото) - побічно підтвердив, що його батько дійсно отримав пропозицію очолити київське "Динамо". Нагадаємо, вчора 63-річний фахівець офіційно розірвав діючий контракт з московським "Локомотивом", який він очолював з кінця 2009 року, а до цього був головним тренером киян.

"Я не думаю, що твердження про те, що в одну річку не можна увійти двічі, може бути застосоване для Сьоміна. По-перше, він з Києва їхав з хорошими результатами, по-друге, його відсутность в "Динамо" була не такою великою. У команді зараз багато гравців, які й тоді працювали з Паличем, - цитує Андрія Сьоміна "Блик". - Крім цього, його звуть до Києва ті ж люди, які запрошували три роки тому. Йому в "Динамо" все добре знайоме, тому я упевнений, що у нього є всі передумови, щоб знову досягти успіху з динамівцями. Тато про Київ ніколи не забував".

Додамо, що за інформацією "Блик", після матчу "Динамо" з "Шерифом" у заключному турі групового етапу Ліги Європи, який відбудеться 15-го грудня в столиці Україні, Юрій Сьомін буде представлений громадськості як новий головний тренер "біло-блакитних" , а контракт буде підписаний на три роки.

У той же час президент "Динамо" Ігор Суркіс сказав, що Сьомін не буде присутній на якомусь із матчів Ліги Європи, які залишилося провести "Динамо".

"Наскільки мені відомо, Юрій Павлович поїхав до Таїланду. Нехай відпочине, в нього був важкий сезон. А у мене сезон ще не закінчений. Ось завершиться - і я буду приймати рішення", - говорить Ігор Михайлович.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Блик

Зараз ви читаєте новину «"У тата є всі передумови знову досягти успіху в Києві" - син Сьоміна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути