пʼятниця, 26 листопада 2010 08:30

Сьомін у Києві затримається на півроку

Пишуть, що Юрій Сьомін знову стане головним тренером київського "Динамо". 15 грудня віце-чемпіон України проведе матч проти "Шерифа". Після того Олег Лужний піде у відставку.

Над командою Ігоря Суркіса лежить прокляття головного тренера. Маючи не набагато менший із "Шахтарем" бюджет, кияни відчутно поступаються головному конкуренту за спортивними результатами. Після смерті Валерія Лобановського команда не може знайти "свого" тренера. Михайличенка, Сабо, Буряка, Дем'яненка, Газзаєва звільняли після незадовільних, а почасти і провальних показників.

На їхньому тлі результати, які показав Юрій Сьомін, вражають. Чемпіонство 2009 року та вихід у півфінал Кубка УЄФА. І найголовніше — у команди тоді була своя гра, на яку, дивлячись на теперішні потуги киян, було приємно подивитися.

Однак у разі призначення Сьомін свого успіху не повторить. І не тому, що двічі в одну річку не входять. Просто під час свого першого "пришестя" йому було що доводити критикам.

Зараз Юрій Павлович справляє враження втомленої від футболу людини. У 63 роки йому важко знайти нову мотивацію. В такому віці хочеться бути ближче до дому, сім'ї. Та й київські уболівальники навряд чи простять тренеру повернення до Москви.

Київському "Динамо" треба молодого, амбіційного тренера-інтелектуала, який має творчі задуми й бажання реалізувати їх на полі. Однак зараз ймовірним пошуковцям шансу не дадуть. Їм доведеться чекати півроку до звільнення Сьоміна.

Зараз ви читаєте новину «Сьомін у Києві затримається на півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути