неділя, 28 листопада 2010 13:27

Ім'я нового наставника "Динамо" Суркіс оголосить до 25 грудня

Ім'я нового наставника "Динамо" Суркіс оголосить до 25 грудня

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував перемогу команди над "Севастополем", а також відкрив завісу над кандидатурою нового тренера киян.

"Я встиг привітати хлопців з перемогою і сказав їм, що гра проти" БАТЕ "в Мінську - найважливіша в осінній частині сезону.

Мені не дуже подобається, як грає команда. Відсутня концентрація і контроль м'яча. Слава Богу, що це була остання гра чемпіонату Україна в цьому році. Залишилося зіграти ще два матчі і буде час подумати над тим, що відбулося", - сказав Ігор Суркіс.

Другий матч поспіль динамівці не можуть реалізувати пенальті.

"Не знаю, чому хлопці не забивають пенальті. Мені здається, що я б забив. Але так тільки здається з боку. Насправді, можливо, просто здорово зіграв воротар", - говорить він.

Було порушено тему повернення в "Динамо" Юрія Сьоміна.

"Я не розмовляв з Юрієм Павловичем щодо його можливого повернення в "Динамо", але я не приховую того факту, що його кандидатуру я розглядаю. Є ще кілька кандидатів, які можуть очолити київський клуб. Хто це буде, іноземець, Лужний або хтось ще, оголошу до 25 грудня.

Кадрову чистку буде проводити новий наставник. Саме він прийме рішення, хто йому потрібен, а хто - ні", - сказав президент "Динамо".

Розповів Ігор Суркіс і про ветеранів Шовковського та Шевченка, а також про бразильця Жерсона Маграо.

"Шовковський, нарешті, залікував травму і повернувся у ворота. Його колосальний досвід має величезне значення. Шевченко пройшов повний курс реабілітації і вже з понеділка почне підготовку до решти матчів Ліги Європи. У нього чинний контракт.

Маграо ми відпустили на батьківщину. Він буде відновлюватися після пошкодження в клубі "Сантос" і повернеться до Києва вже 10-го січня, коли команда збереться після відпустки".

Також, президент "Динамо" підвів проміжні підсумки виступів киян у осінній частині сезону.

"Ми планували боротися за чемпіонство. На сьогоднішній день це дуже складно зробити, але ми будемо боротися до кінця. "Шахтар" демонструє чудову гру і їх не переслідують ігрові спади, які були у нас. По ходу сезону ми втратили головного тренера, з яким обговорювали всі задумки з придбання гравців. З новим наставником ми будемо обговорювати гравців, які потрібні і не потрібні "Динамо".

Думаю, що нашій команді необхідно посилення. У нас є Маграо, Бертольо, Гільєрме і Андре. Потрібно зрозуміти, хто з цієї групи футболістів в змозі принести користь команді. Гусєву необхідно робити операцію на пахових кільцях, оскільки він не може грати всі 90 хвилин. У нас буде час, щоб розібратися в команді. Сподіваюся, що ми проб'ємося в плей-офф Ліги Європи. Хочу, щоб ми виступили там гідно", - сказав Ігор Михайлович.

Хочу зазначити, що у зв'язку з незадовільними результатами молодіжного складу і "Динамо-2", в цих командах будуть кардинальні зміни", - підкреслив він.

За матеріалами ФК "Динамо" Киев

Зараз ви читаєте новину «Ім'я нового наставника "Динамо" Суркіс оголосить до 25 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути