Ексклюзиви
пʼятниця, 30 листопада 2007 13:03

"У "Динамо" немає ні патріотизму, ні тактики, ні фізики"

"У "Динамо" немає ні патріотизму, ні тактики, ні фізики"
Спортивний директор "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький прокоментував виступи київського "Динамо" в нинішній Лізі чемпіонів.

"Нинішня ситуація зародилася не сьогодні і не вчора. Початок кінця варто шукати набагато раніше. Після смерті великого Лобановського пішли якісь незрозумілі тенденції, тренерська чехарда. Скільки наставників вже були біля керма команди? Буряк, Михайличенко, Сабо, Дем"яненко, тепер ось Лужний. Хоча нікого з них винити, напевно, не варто", - сказав футбольний фахівець.

Серед головних причин невдач чемпіона України Дячук-Ставицький назвав незадовільну роботу селекційної служби, зокрема небажання куплених гравців битися за честь клубу.

Також він заявив, що гравців повинен вибирати тренер, а не селекціонери: "Виходить так, що декілька людей просто привозять і кажуть наставнику – тренуй, але толку не буде. Тренер же відповідає за результат – йому і карти в руки"

"Мені складно говорити, що насправді твориться всередині команди, але по матчах можна помітити, що немає ні, так би мовити, патріотизму, ні тактики, ні функціональної готовності. Раніше кожен гравець міг відбігати скільки треба, завжди знав куди віддати пас, де повинен бути партнер. Зараз же цього немає і приблизно, - цитує фахівця СПОРТ.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"У "Динамо" немає ні патріотизму, ні тактики, ні фізики"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути