середа, 17 червня 2009 12:37

"Тоттенхем" оптом скупить гравців "Реала"

"Тоттенхем" оптом скупить гравців "Реала"

Англійський клуб "Тоттенхем", за який виступає росіянин Роман Павлюченко, вирішив купити трьох футболістів мадридського "Реала". "Тоттенхем" запропонував іспанцям 30 мільйонів фунтів стерлінгів (35,5 мільйона євро) за Класа-Яна Хунтелара, Ар"єна Роббена і Габріеля Хайнце.

В понеділок, 15 червня, в Мадриді відбулися переговори про можливий перехід цих футболістів за участю президента "Реала" Флорентіно Переса, голови ради директорів "Тоттенхема" Деніела Леві, агента Денніса Роуча і фінансового директора лондонського клубу Меттью Коллекотта. Сторони поки не знайшли компромісу, але переговори тривають.

"Тоттенхем" планував узяти Хунтелара, Роббена і Хайнце в оренду, проте "Реал" відмовився від такої операції. Головними перешкодами для переходу футболістів в англійський клуб називаються їхні високі зарплати у "Реалі".

Нападаючий збірної Голландії Хунтелар виступає за "Реал" з січня 2009 року, а його співвітчизник Роббен і аргентинський захисник Хайнце - з початку сезону-2007/08. Раніше повідомлялося, що мадридський клуб в літнє міжсезоння планує розлучитися з дев"ятьма футболістами.

За матеріалами The Daily Mail, Лента

Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" оптом скупить гравців "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути