вівторок, 16 червня 2009 14:38

"Реал" взяв кредит на нових "Роналду"

"Реал" взяв кредит на нових "Роналду"

Мадридський "Реал" узяв кредит на 153 мільйони євро на трансфери нових футболістів, таких як Кака і Кріштіану Роналду. Половину цієї суми (76,5 мільйона євро) клубу надав банк Caja Madrid, що підтвердив офіційний представник банку. Другу половину кредиту "Реал" отримає від банку Santander.

Офіційні представники банку Santander поки не прокоментували інформацію про надання кредиту "Реалу". Як пише іспанська газета ElMundo, кредит забезпечений контрактом клубу з медіагрупою Mediapro, яка заплатить "Реалу" 600 мільйонів євро за право транслювати матчі команди.

У червні 2009 року "Реал" придбав бразильця Кака (за 65 мільйонів євро) і португальця Кріштіану Роналду (за 94 мільйони євро). Іспанські ЗМІ пишуть, що клуб цікавиться французом Франком Рібері з "Баварії" та іспанцем Давидом Вільєю з "Валенсії".

Ініціатором трансферів провідних футболістів світу є новий президент "Реала" Флорентіно Перес, який зайняв цей пост 1 червня. Перес був президентом "Реала" з 2000 по 2006 рік. У той час в команді з"явилися такі гравці, як Луїш Фігу, Зінедін Зідан, Девід Бекхем і Майкл Оуен.

За матеріалами Лента, AFP

Зараз ви читаєте новину «"Реал" взяв кредит на нових "Роналду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути